Skol-DM: Girls Football

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
Skol-DM: Girls Football
Today it was the girls turn to play their group games for Skol-DM football

Första matchen var mot Söderbaumska skolan. Den gick bra och vi hade bra passningsspel. Det slutade 3-2 till Söderbaumska. Stina gjorde första målet med en tunnel på deras målis. Det andra målet var av Lovisa, det var många framför målet så det var lite rörigt med bollen men Lovisa lyckades skjuta bollen bredvid deras målis och in i mål. Deras mål var av långskott från deras sida över till en fri spelare som stod framför vårt mål och sköt in den i mål.

Den andra matchen var mot Skräddarbacksskolan. Den spelade vi oavgjort, 2-2. Första målet vi gjorde var av Agnes som kom helt fri med bollen efter att Skräddarbacken kastade ett inkast som vi tog emot och sköt till Agnes. Det andra målet gjordes på Stinas frispark som var på vår planhalva med ett hårt skott rakt på deras mål, då en av deras spelare tog upp foten och styrde bollen över målvakten in i mål.  De gjorde snygga mål som var svåra för Fanny att ta för att de stod ganska nära henne när de sköt. 

På båda matcherna var det de som gjorde det första målet och vi som fick försöka att ta ikapp. Vi tyckte att det var kul att spela men lyckades inte ta oss vidare till final.

Both matches were incredibly exciting to watch as it was so close between all 3 teams. The girls played well together and were wonderful ambassadors for IES through their sportsmanship and team spirit. We are so very proud of them.