Innebandy DM

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
You must consent to third-party cookies to view this content.You must consent to third-party cookies to view this content.
Innebandy DM

Måndagen 10/2 var det dags för ett glatt tjejgäng från mellanstadiet att bege sig till Sundborn för att spela skol DM i innebandy. Vi kom dit på förmiddagen, bytte om och sedan var det dax att värma upp för att spela vår första match som var mot Söderbaumska skolan. 

Söderbaumska visade direkt att de var snabba och duktiga på att skjuta. Det var jämnt mellan båda lagen men tillslut gjorde Söderbaumska första målet. Vi gav allt vi hade men förstod att vi var tvungna att ge lite till för att vinna. 

Och om det är det som behövs, -då gör vi det! Vi hade ett bra passningsspel och sköt flera skott på mål som gick in. Vi vann matchen med 7-3 och stämningen var på topp! 

Efter matchen fyllde vi snabbt på med ny energi i form av pastasallad som vi fått av skolköket (tack!) då det behövdes till nästa match mot Skräddarbacken. En match som visade sig skulle bli tuff. Skräddarbacken hade många snabba och tekniska spelare. Vi fick springa och kämpa mycket den här matchen. Vi hade publiken på vår sida som med trummor och hejarklacksramsor ropade "Engelska-Engelska" men tyvärr räckte det ändå inte till en vinst. Matchen slutade 1-6. 

Tjejerna var ändå väldigt glada efter en kul och spännande dag. Vi hade med oss både rutinerade innebandyspelare och spelare som aldrig spelat innebandy förut, men alla hjälpte varandra och stöttade. Bra jobbat alla tjejer!